• ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ

  Η Μυροβόλος Άνοιξις φιλοξενεί την Γιώτα Νέγκα, μια συναρπαστική φωνή με υπέροχο ηχόχρωμα από τις καλύτερες των τελευταίων ετών, θεωρείται μια εξαιρετική αγαπημένη ερμηνεύτρια έχοντας στο ενεργητικό της τρεις προσωπικούς δίσκους και πολλές συμμετοχές σε δίσκους άλλων δημιουργών.Μη το χάσετε!!
 • ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

  Η Ρίτα Αντωνοπούλου με μεγάλη αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι έρχεται στην Μυροβόλο Άνοιξη .Η περιπέτεια των χαμένων ερώτων, των χαμένων επαναστάσεων η περιπέτεια χαμένων ονείρων και ιδεολογιών περνά από τον κόσμο των cabaret και καταλήγει κάπου κοντά μας - σήμερα - σε περίοδο κρίσης, σε μια χώρα γνώριμη και άγνωστη όσο ποτέ.
 • ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΤΖΗΛΑ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΕΒΑΣ

  Με την παράσταση ΡεΖιτάΛ η Μάρθα Φριντζήλα και ο Παναγιώτης Τσεβάς περιοδεύουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό από το 2011 .Έτσι δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν το πέρασμα τους για δυο μοναδικές εμφανίσεις στην "Μυροβόλος Άνοιξις"!! Ένα παραδοσιακό και μετά Ζακ Μπρελ και μετά κάλαντα και μετά πάλι Χατζιδάκι. Και πάντα Χατζιδάκι. Είκοσι χρόνια μετά συνεχίζουμε να τραγουδάμε και να κάνουμε όνειρα για το μέλλον. Το μέλλον το δικό μας, των δικών μας, της Μουσικής.”
 • ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

  Ο Μίλτος Πασχαλίδης έρχεται στην "Μυροβόλος Άνοιξις " για να χωρέσει φίλους εγκάρδιους κι αγαπημένους. Όσους συμπορεύτηκαν και τραγούδησαν μαζί κάποιες νότες και λόγια από τα τραγούδια αυτής της εισκοσαετίας.«Τα χρόνια, από μόνα τους, ίσως και να μην έχουν σημασία. Σημασία έχει με ποιους τα μοιράζεσαι».
 • ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

  Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα με ένα ξεχωριστό Live στο κλασικό στέκι της Καβάλας, στη «Μυροβόλος άνοιξις»!
 • ΘΑΝΟΣ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

  Ο Θάνος Ανεστόπουλος (τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός των πολυαγαπημένων Διάφανων Κρίνων), σε ένα ιδιαίτερο ακουστικό live στη Μυροβόλος Άνοιξις. Μια βραδιά επικοινωνίας, κατάνυξης και απόλαυσης. Θα παρουσιάσει κομμάτια από τη νέα του δισκογραφική δουλειά, μαζί με αγαπημένα κομμάτια από την δισκογραφία των Διάφανων Κρίνων, ενώ δε θα λείψουν αγαπημένες διασκευές αλλά και μελοποιήσεις ποιημάτων. Tο μουσικό set θα συνοδεύεται από έργα ζωγραφικής του ίδιου του Θάνου Ανεστόπουλου, τα οποία αποτελούν οπτικοποίηση των τραγουδιών που θα ακουστούν.
 • ΤΡΙΦΩΝΟ

  Η Μυροβόλος Άνοιξις φιλοξενεί "Το Τρίφωνο", που αποτελείται από τους: Ερωφίλη, Νίκο Κουρουπάκη & Δημήτρη Υφαντή, συνεχίζει από το 2002 το ταξίδι του στην μουσική με συνέπεια σε ότι οραματίστηκε.Απογειωτικές τριφωνίες, σύγχρονη ματιά σ’ ένα ευρύ ρεπερτόριο που περιλαμβάνει τραγούδια από Pink Floyd, Beatles και Σαββόπουλο μέχρι Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, έως και παραδοσιακά. Ένα δυνατό, διαφορετικό και απρόβλεπτο πρόγραμμα...
 • ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ -ΤΑΚΗΣ ΦΑΡΑΖΗΣ

  Εκρήξεις αδρεναλίνης και λυτρωτική ένταση επιφυλάσσει το πρόγραμμα της Γεωργίας Νταγάκη που θα προκαλέσει ‘θόρυβο’.
 • ΛΙΖΕΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΗ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΠΠΑΣ

  Οι ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ παίζουν ΠΑΥΛΟ, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι. Είναι το group που συνόδευσε τον Παύλο στο μουσικό του ταξίδι από το 1979 μέχρι τη ημέρα του θανάτου του στις 6/12/1990 και δημιούργησε μαζί του 4 δίσκους σταθμούς στην υπόθεση που λέγεται ελληνικό rock, εν λευκώ, zorba the freak, χωρίς μακιγιάζ, άντε και καλή τύχη μάγκες.
 • ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΑΓΑΚΗ

  Είναι δυναμική και αισιόδοξη. Παίζει λύρα και τραγουδά. Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τον παραδοσιακό και τον ηλεκτρικό ήχο. Ο λόγος για την ερμηνεύτρια και λυράρισσα Γεωργία Νταγάκη στη σκηνή της Μυροβόλου...
 • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ - ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΑΤΖΗ

  Στέκι του Δημήτρη Ζερβουδάκη πλέον στον βορρά έχει καθιερωθεί η Μυροβόλος!! «Μακριά πολύ μακριά να ταξιδεύουμε…» τραγουδάει ο Δημήτρης Ζερβουδάκης με τη Σοφία Γεωργαντζή. Συνεχίζουν και το χειμώνα να βρίσκονται συνέχεια στους δρόμους, σε διαφορετικούς προορισμούς. και… έχοντας στο δισάκι του ένα σωρό ιδέες και μία δεμένη ομάδα συνεργατών ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα. Σε μία εποχή όπου όλα γύρω δείχνουν να καταρρέουν, ο κόσμος αποδεικνύει ότι αγκαλιάζει καλλιτέχνες, οι οποίοι τιμούν το κοινό και με σεβασμό και μεράκι για την Τέχνη τους, περιοδεύουν από το πιο απομακρυσμένο σημείο της Ελλάδας στο πιο πυκνοκατοικημένο. Και το μουσικό ταξίδι συνεχίζεται.